1. Helpcentrum
  2. Veelgestelde vragen

Zapier

Kan ik Saysimple koppelen via Zapier?

Ja, met Zapier kunnen gebruikers bepaalde taken koppelen en automatiseren, zoals het aanmaken van contacten en het versturen van berichten.

'Workflow automation for everyone. Zapier automates your work across 5000+ app integrations, so you can focus on what matters.'

Het maken van een Zapier-verbinding heet een 'Zap'. Een Zap begint altijd met een 'trigger' in een App, gevolgd door een of meer 'acties' in een andere App.

Zapier is geen fysieke App in Saysimple. Het bestaat daarbuiten. Als je verbinding wilt maken met Zapier heb je bepaalde gegevens van ons nodig. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Neem contact met ons op om een offerte te ontvangen.

Ga naar Zapier.com om te starten.

See the english version of this article for more information.