De basis! Contact aanmaken

In dit artikel laten wij je zien hoe je een contact kan aanmaken.

Bekijk de video:

Navigeer vanuit de inbox naar de contacten pagina.

Om een nieuw contact toe te voegen klik je op de blauwe knop ‘contact toevoegen’.

Hier kunnen de gegevens van het nieuwe contact ingevoerd worden. Naast standaard contactgegevens kun je een contact ook hoge prioriteit geven. Berichten van deze contactpersoon komen dan bovenaan de inbox te staan.

Met de 'blokkeren' knop kun je dit nummer blokkeren voor het verzenden van berichten via je WhatsApp-kanaal.

De 'opt-in' knop is om aan te geven dat deze contactpersoon engage-berichten wil ontvangen. Als deze knop uitgeschakeld is, zal deze contactpersoon niet verschijnen in een engage-bericht.

Vergeet niet op de knop ‘contact toevoegen’ te klikken als je alle gegevens hebt ingevuld.