De basis! berichten archiveren

In dit artikel leggen wij uit hoe je een conversatie kan archiveren.

Bekijk de video:

Klik op een conversatie die je wilt archiveren.

Als de conversatie is geladen kun je het bericht archiveren. Om een conversatie te archiveren klik je rechtsboven op de grijze knop met de tekst ‘archiveren’.

Nu heb je de conversatie gearchiveerd. Om de conversatie terug te vinden klik je in het inbox menu op ‘archief’.

Daarnaast is het ook mogelijk om een bericht te dearchiveren. Om een conversatie te dearchiveren klik je rechtsboven op de grijze knop met de tekst ‘dearchiveren’.

Nu staat de conversatie weer onder 'open' of 'nieuw'.

Je kan ook met de rechtermuisknop op de conversatie klikken en op ‘archiveren’ klikken.