De basis! Conversatie toewijzen aan een andere gebruiker

In dit artikel legen wij uit hoe je een conversatie kan toewijzen aan een andere gebruiker.

Klik op de conversatie die je aan jezelf of een andere gebruiker wilt toewijzen.

Rechtsboven vind je een blauwe knop om de conversatie aan jou of een ander toe te wijzen. Klik op ‘aan mij toewijzen’ om de conversatie aan jezelf toe te wijzen.

Als de conversatie aan jou is toegewezen vind je het terug onder het inbox menu ‘mijn’.

Wil je de conversatie aan een andere gebruiker toewijzen? Klik dan op het pijltje naast de naam van degene waaraan de conversatie nu is toegewezen.

Dit opent een keuzemenu met een lijst van alle gebruikers waaraan je de conversatie kunt toewijzen.

Als je de conversatie aan iemand anders hebt toegewezen, kan je deze terugvinden onder ‘open’.

Naast het toewijzen van een conversatie aan een andere gebruiker kun je het ook toewijzen aan een team. Klik op het pijltje naast de naam van degene waaraan de conversatie nu is toegewezen. Kies het gewenste team waaraan je de conversatie wilt toewijzen.

Als de conversatie aan een team is toegewezen vind je deze terug onder het inbox menu ‘team’.