1. Helpcentrum
  2. Algemene instellingen

Secure Export

Je kunt een beveiligde export maken van de conversaties in het Saysimple platform.

Kies hiervoor een start- en einddatum en klik op de knop om een CSV bestand te genereren. Het bestand bevat alle ontvangen en verzonden berichten binnen de gekozen periode. Het bestand wordt opgeslagen in jouw veilige omgeving.

Na genereren is de download link 10 minuten beschikbaar en het bestand wordt automatisch van de server verwijderd. De gedownloade CSV kan privacy gevoelige informatie bevatten en moet ook dusdanig behandeld worden.