1. Helpcentrum
  2. Algemene instellingen

Notificaties

Wij begrijpen dat je het Saysimple platform niet ten alle tijden open zal hebben staan. Om geen bericht te missen kun je gebruik maken van 'notificaties'.

Notificaties kunnen tijdens verschillende gebeurtenissen naar voren komen. Je kunt voor jouw eigen account browser-, geluid- en e-mail notificaties instellen.

Om notificaties in te stellen navigeer je naar jouw eigen account instellingen. Daar vind je alle type notificaties en kun je deze in- of uitschakelen. Het kan zijn dat je Saysimple toestemming moet geven om browser-notificaties te mogen sturen.