De basis! WhatsApp message templates

In dit artikel laten we je zien hoe je een WhatsApp template kan toesturen in een conversatie.

Als het WhatsApp 24 uur Customer Care window is gesloten kan je alleen nog een reactie sturen door gebruik te maken van een WhatsApp message template.

Om een template te selecteren typ je een 'forward slash'/' of klik je op het ‘+’ icoon. Hier kan je een template selecteren en bewerken om vervolgens te versturen.

De waardes tussen de haakjes kun je aanpassen in het custom field.

Je krijgt altijd een bericht voorbeeld te zien. Gebruik de knop ‘dit template gebruiken' om het bericht in te voegen in je chatbox.

klik op de blauwe verzendknop om het bericht te versturen.