De basis! Inkomende berichten terug vinden

In dit artikel wordt laten zien waar je binnenkomende berichten terug kan vinden op het platform.

Berichten komen binnen in de inbox. Hier kom je direct terecht wanneer je inlogt.

In het inbox menu komen nieuwe berichten binnen onder het kopje ‘nieuw’.

Berichten die aan een team toegewezen zijn komen terecht onder het kopje ‘team’.

Berichten die je toegewezen hebt aan jezelf komen terecht onder het kopje ‘mijn’.

Onder het kopje ‘open’ komen alle berichten te staan die zijn toegewezen aan een andere gebruiker.

Gearchiveerde berichten kan je vinden onder het kopje ‘archief’.