Waar kan ik de uitnodiging in Facebook / Meta Business Manager vinden?

Nadat wij de aanmelding hebben gedaan bij onze WhatsApp provider is het nodig om hun uitnodiging te accepteren in jouw Facebook / Meta Business Manager account. Hieronder lees je waar je deze kunt vinden.

1. Ga naar Facebook / Meta Business Manager instellingen.
  2. Klik op 'verzoeken' in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op 'ontvangen'.
  4. Accepteer de uitnodiging.

Met het accepteren van deze uitnodiging geef je onze WhatsApp provider toestemming om het WhatsApp Business API account aan te maken.

Nadat de uitnodiging is geaccepteerd ontvang je van ons een e-mail met daarin de vervolgstappen voor verificatie.