1. Helpcentrum
  2. Algemene instellingen

Openingstijden toevoegen

Openingstijden toevoegen kan gemakkelijk door te gaan naar Instellingen > Kanaalinstellingen. De Kanaalinstellingen zijn alleen zichtbaar voor een gebruiker met Manager rechten. Bovenaan dien je eerst een kanaal te selecteren. Vervolgens kun je onderaan de pagina de openingstijden van dat kanaal instellen.

Heb je aangepaste sluitingsdagen of sluitingstijden die je graag in wilt stellen voor de feestdagen?

Dit kun je ook instellen. Door aangepaste sluitingsdagen toe te voegen. Je kiest eerst een dag en daarna de tijdstippen. Door aangepaste sluitingsdagen toe te voegen, stuur je klanten een afwezigheidsbericht wanneer je bedrijf gesloten is.