1. Helpcentrum
  2. Kanalen aansluiten

Instagram Direct Messages

Wil je graag alle Instagram DM’s ontvangen in het Saysimple platform? Hier vind je alle stappen die je moet doorlopen om Instagram Direct Messages te koppelen.

Wat heb je nodig?

Toegang tot berichten moeten aan worden gezet via de Instagram mobiele App
  • Ga naar ‘Instellingen’
  • Ga naar ‘Privacy’
  • Ga naar ‘Berichten’
  • Zet aan ‘Toegang tot berichten’

Link de Facebook pagina aan jullie Instagram account in de Instagram mobiele App
  • Ga naar ‘Profiel’
  • Ga naar ‘Bewerken’
  • Ga naar ‘Pagina’
  • Koppel een Facebookpagina

Als deze stappen zijn ondernomen vul je onderstaand formulier in om de aanvraag naar ons toe te sturen.