1. Helpcentrum
  2. Algemene instellingen

Gebruikersrollen

Dit artikel legt de verschillende gebruikersrollen in het Saysimple Platform uit, met een gedetailleerde beschrijving van de functies die beschikbaar zijn voor Agents, Managers en Administrators.

ℹ️ Rollen uitgelegd:

Administrator: Heeft toegang tot alle modules, instellingen, kanalen, Engage & Template Manager en Smart Routing.
Manager: Kan alles beheren binnen de toegewezen kanalen en teams.
Agent: Heeft toegang tot de teams en kanalen waar zij deel van uitmaken.

1. Welke modules kan ik beheren of openen?

Module(s) Administrator Manager Agent
Messaging inbox
E-mail inbox
Team chat
Contacts
Instellingen
Knowledge base
Status pagina
Insights
Engage
Apps marktplaats

2. Welke instellingen kan ik beheren of openen?

Instelling(en) Administrator Manager Agent
Mijn account
Gebruikers
Teams
Kanalen
Tags
Labels
Smart Routing
IP whitelisting
Template Manager
System
Developers

3. Kan ik Quick Replies aanmaken?

Administrator Manager Agent
Aanmaken voor Iedereen Allen voor toegewezen kanalen Alleen voor eigen gebruik
Bewerken voor Iedereen Allen voor toegewezen kanalen Alleen voor eigen gebruik
Verwijderen voor Iedereen Allen voor toegewezen kanalen Alleen voor eigen gebruik

4. Kan ik Gebruikers of Teams aan een kanaal toevoegen?

Administrator Manager Agent
Gebruikers toevoegen aan kanalen Alle kanalen Allen voor toegewezen kanalen
Teams toevoegen aan kanalen Alle kanalen Allen voor toegewezen kanalen

5. Heb ik toegang tot Saysimple Engage of de Template Manager?

Administrator Manager Agent
Templates aanmaken
Templates bewerken
Templates verwijderen
Engage berichten opstellen
Engage berichten verzend / plannen

6. Kan ik Smart Routing gebruiken?

Administrator Manager Agent
Routes aanmaken Alleen voor toegewezen kanalen
Routes bewerken Alleen voor toegewezen kanalen
Routes verwijderen Alleen voor toegewezen kanalen