1. Helpcentrum
  2. Kanalen aansluiten

Hoe koppel ik Facebook Messenger?

Het koppelen van Facebook Messenger aan het Saysimple platform kan in drie eenvoudige stappen.

1. Indien er nog geen Facebook Messenger kanaal aanwezig is binnen jouw Saysimple omgeving dan kun je deze bij ons aanvragen via support@saysimple.com
  2. Na ontvangst voegen wij het kanaal toe aan jouw Saysimple omgeving. Zodra dit is gedaan ontvang je van ons een bevestigen.
  3. Ga daarna naar Instellingen > Kanaalinstellingen > Facebook Messenger. Klik op de blauwe Facebook knop en log in met een Facebook account dat administrator rechten heeft tot de te-koppelen Facebook pagina. Er opent zich een nieuw scherm, doorloop te stappen rond deze af.

Daarna is het kanaal gekoppeld en zal het kanaaloverzicht de status 'gekoppeld' tonen. Het Facebook Messenger kanaal is nu klaar voor gebruik.